December 14, 2017

December 11, 2017

December 11, 2017

December 6, 2017

December 5, 2017

December 2, 2017

November 29, 2017

November 27, 2017

November 26, 2017

Please reload

POPULÄRA INLÄGG

H A M A R

 
 

December 14, 2017

Tre dagar i Uppsala gick så jækla fort. Det var så sjukt mysigt att få komma hem och hænga i den fina lilla stan som æger mitt hjærta. Mærks det att jag har hemlængtan? 

Hann med vinlunch (viktigt med VIN annars ær det bara vanlig lunch) julbord, fødelsedagsfirande, førbi mitt gamla jobb ( <3 ), bebismysa gånger två och lite vila faktiskt. Så bra hemresa, længtar redan till næsta gång. 

 Japp, två flaskor vin och tre timmar lyxlunch med de hær <3 

 Efter det julbord med min och Eriks familj. 

 Min storasyster med familj och lillebror kunde inte vara med men annars var det hær en perfekt familjetræff och årets førsta julbord. 

 Avslutade søndagen med en øl med det hær dundergænget. Det var kanske 2017 års bæsta søndag. I alla fall så var det tjugohundrasjuttons mest VÆNvænliga dag - fattar ni? 

 Jag hann æven med att fira att den hær gullungen funnits på jorden i nio månader. 

 Leo och Moa <3 

 Erik brukar alltid lægga sig på golvet med hundarna. Jag gør...

December 11, 2017

Padel när det är som bäst. Tre set mot noll blev slutresultatet. Familjen Pettersson tog en komfortabel seger efter att ett varierande spelsätt gett frukt på måndagskvällen. Kulan Jr kastade bara racket en gång vilket borde ses som en vinst för honom.

Vi funderar på att ta det internationellt nu. Först träningsläger i Malaga i vår sen ut på touren säsongen ut. Babolat har lovat att sponsra med shorts och isostar med sportdryck.

Tack till Borren som stod för en gedigen domarinsats från balkongen. 

December 11, 2017

Välkommen till Uppsala
Välkommen hem
Flogsta
Stenhagen
Hela vägen till Luthagen
Tillbaka på våran gata, nice att se er igen
Nyby
Gränby
Heidenstam
Rullar ner
Cyklar fram
Skönt att vara tillbaka. Där jag blev den jag är
Sävja till Rackarbacken
Årsta och Salabacke
Välkommen Till Uppsala där jag bott sen barnsben
Följ med på en runda, i G-Sunda. 

(Sista är valfritt)

Då var vi hemma igen. Tog oss hem på rekordtid också. Effektiviserade varje pitstop för hundrastning och tankning ner till under femman. Det är vitalt.

När vi väl är hemma går dagarna snabbt. För snabbt. Mycket som ska hinnas med. Igår var det först julbord med familjerna, sen vidare till stan för att möta upp lite vänner. Det är sen gammalt. Bra surr och sen hemgång till 4H gården. 

Idag har bilen varit inne på lite korrigering, nu mår han bra igen. Och senare idag blir det en familjefight i Padel. Johan och jag mot bröderna kullanders. Känns som en spik etta i förhand men Gustav har hittar träningssuget för Padel så han håller sig i form. Kula...

December 6, 2017

Julmusik (har lyssnat på det sedan mitten på november typ) och julklappsinslagning på jobbet och julpyntat lite hær hemma. Jag ÆLSKSAR julmusik! Jag ælskar julen och på søndag ska jag få æta årets førsta julbord med våra familjer i UPPSALA <3 Længtar så mycket efter att frå træffa alla. Det kommer bli hektiska 72 timmar i Uppsala men så vært det. 

Igår åkte Erka och jag och fixade lite jultillbehør till O'Learys Hamar. Eller jag gjorde inte så mycket før att hjælpa till utan jag segade mest efter som en sengångare och kollade massa saker jag ville ha hem. Vi var på IKEA, Jysk och Jula, kænns så hemma. Hittade en helt fantastiskt gullig væn som fick følja med hem. 

En gullig ren. 

 Vi kallar honom Bjørne. He is adorable. 

Jag ælskar att springa runt på typ Jula, Rusta, Ø&B .. tror att det ær før att jag kænner mig så rik nær jag springer runt dær. Bjørne hittade vi på Jula før 299 kr. 

Sen sprang jag in på Eriks jobb før att se hur de julpyntat, och det var sååååå fint. 

 Kolla...

December 5, 2017

Hamar, från en av sina bättre sidor. 

”Vi äger allt våra ögon ser” - Oskar Linnros.

Det är lite den känslan man får när man står här upp på trappan. Det är fint, och kallt som fan. Hundarna hatar kylan. Boston försöker acceptera sin dunjacka, Sigge får leva med en reflexväst som skydd mot kylan. 

En middag för fyra, på Victoria Haven. 

Helgen som var hade vi Tomas & Tove från storstan på besök. Det gick greit, de stortrivdes och flyttar förmodligen hit inom 4-6 månader. :) 

Sigge drömmer sig bort..

Boston drömmer sig bort..

På morgonen har dawgsen och jag kvalitetstid.  Vi delar sängen och leker första som lämnar får fixa frulle. Jag vinner sällan.

När jag var liten så hade familjen två taxar, Findus och Ruff. Dem älskade att sova under täcket. Försöker lära Boston att göra det med. Det är något visst med det. 

Nu har vi en vecka kvar innan vi rör oss mot Uppsala för några dagar av aktiviteter. Vi ska hinna med julbord med familjerna, lite Padel, lite bilservice och min mammas födelsedag. 

Tills...

December 2, 2017

Tove och Tomas är här på besök 💕

Och Erik håller på att återställa sitt kapade Spotifykonto.... Stephane is going down. 

Igår åkte julgranen upp och idag ska vi på spa och sen till torget för att se julegrantenning. Skriver mer imorgon meanwhile får ni bilder på vår nystädade och julpimpade lägenhet 

Toan är ju mest pimpad. 

Nej men fin. 

November 29, 2017

”När du inte har något att skriva om, kan du göra en 49 frågor om dig på bloggen” - Camila

Kan bli några sådana här då..

1. Vem litar du på?
Blir väl familjen antar jag, förutom Boston. Han är skev.

2. Vart skulle du vilja vara just nu?

I Boston, sitta på TD Garden och se Boston Celtics mörda i NBA.


3. Favoritstad?

Finns många, men för att nämna några blir det Paris, London och Boston.

4. Vilket är ditt favoritnummer?

Nummer 4, sedan Josep Guardiola under Barcelona tiden.

5. Vad var det senaste du åt?
Mackor med julskinka..

6. Vad är du tacksam för?
Fungerande teknik. 

7. Har du någonsin hjälpt en fullständig främling?

Absolut, minns för någon sommar sedan när en dement kvinna snurrade runt gården i morgonrock kl 04.30 på natten. Orienterade oss hem till henne tillslut och ringde hennes son. 

8. Vem var den senaste personen du pratade i telefon med?

Bortsett från arbetssamtal och Camila så var det Niklas Brattemo. Ett givande samtal kryddat med FaceTime.

9. Vad är det första du ser hos det motsatta köne...

November 27, 2017

Jag var så trøtt på mitt liv nær klockan ringde imorse. Fanns ingen motivation till att gå upp och typ vara jag. Tog på mig de absolut tråkigaste klæderna jag hittade och gick den mest osexiga, omotiverade gången till jobbet och væl dær.... gjorde jag mitt jobb men inte med det lilla extra idag. Sån jævla måndag. Varfør ær det så hær på måndagar?

Ja, det finns ju folk som ær så sjukt duktiga på att tænka positivt och andas sig igenom såna hær dagar. Jag sprang hem och nu har jag suttit på næstan samma plats sen jag kom hem framfør Velvet och lite jobb.... 

Jag hoppas att denna trøtthet bara beror på att jag hade en helg med alldeles før mycket mat och djævulens dryck. 

Asså jag och frukostar. Varfør jobbar jag inre med det? Kolla! Ser ut som på en værldsklassig

restaurang.

Jag som från børjan tænkte att jag skulle shoppa lite vitt och silvrigt julpynt till granen jag tjackat helt gratis. Sjælvklart inte lika fin som en fyratusenkronorsgran från Ellos men med lite av min kærlek så kommer fo...

November 26, 2017

Snö, blask, regn, kallt, halt som fan. Så har vår vecka sett ut. Men det är något som gör det överkomligt, och det är all julepynt som börjar klä Hamars gator och butiker. Även fast jag inte är något fan av kylan är december en trevlig månad. Frågan är om man känt detsamma om man bodde i ett varmt land. Jag har aldrig firat jul på Kanarieöarna tex, vilket är ett vanligt resemål för Skandinaver under den här perioden. 

I helgen har vi återigen haft besök, nu var det Kulan och Annika som hade vägarna förbi.

Vi går verkligen på repeat när vi har gäster, det blir spa, middag på Nagomi och AW på Kai och Mattis. Det är våra säkra kort. Kanske säger mer om storleken på Hamar än vår fantasi. Oavsett brukar det gå hem, och uppskattas. 

Här har vi Johan och hans mustasch på Kai & Mattis.

Vi har nog känt varandra i 20 år nu. Då har man gått igenom en del saker tillsammans. Han är fortfarande en väldigt dålig förlorare iallafall. 

Söndagar är min favoritdag att ligga i soffan, efter 10 år av restaurang...

November 26, 2017

Gästkrönikör: Johan Kullander

Hamar är Norges äldsta stad men är idag mer känd för bland annat Tjuvholmen där P3 guld gick av stapeln i helgen samt deras restaurangtäta bargata med billig öl och absintdrinkar.

   Vi reste dit för att lära oss mer.

Ett kylslaget Norge välkomnade oss med öppna armar. Språksvårigheterna hos Annika gjorde att jag fick föra talan med urinvånarna, men eftersom jag har umgåtts med Svedin så kunde jag göra mig förstådd i landet som alltid ler mot en.

   Erik mötte upp tidig förmiddag och guidade oss igenom staden med ca 30.000 invånare. Man märkte att han var nervös i början så det första han gjorde var att ta oss till en ölshop.

24 öl för 990:-, snacka om prisvärt.

Efter handling så fick vi äntligen se lägenheten. Redan här började Erik dricka och jag kände varningsklockorna ringa, men jag sa inget i hopp om att han skulle lugna ner sig.

   Jag han våldta Erik på Fifa(#metoo) ett par gånger innan vi åkte till CC och hälsade på Camila. Om Erik var nervös när vi sågs...

Please reload

 

FÖLJ OSS

  • Instagram - Black Circle
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon

Undrar ni något, hör gärna av er. Helst inte.

Please reload

© 2017 by Reveco

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now