top of page

E/BL 13: Tredje bröllopet gillt

Nästa söndag bär det av. Orsaken till den sena semestern är att vi är inbjudna på bröllop i Mexico. Tredje för sommaren och det som får avsluta årets bröllopssäsong. Det är min gamla radarpartner från Uppsala, Michel som ska gifta sig med sin Amerikansk-Mexicanska blivande fru Laysa. Förväntar mig vapensalut a la Ratatatata och sombreros i massor.

Svårt det här med bröllopsklädsel, framförallt när det sker i 90% luftfuktighet. Vet en kille som kommer ha extremt stora problem med den fuktigheten, även fast han har ungerskt blod i sig. Beställde iallafall en marinblå linnekostym idag, hoppas den passar för det kan bli tight med tid för inlämning innan vi åker.  Framför allt när det är lapp på luckan på de skräderier som finns i Hamar. 

För Camila sker det mycket nytt nu, jobbet börjar ta fart, acklimatisera sig i en ny stad. Och för min del börjar det bli business as usual. Idag inleddes planeringen inför årets julbord tex, det har man gjort nu några gånger. Känns lika avlägset varje gång att ta det snacket redan i september. 

Ikväll får man även njuta av lite CL på tv, fotbollen är inte så stort här än. Men i februari när vinter OS drar igång, då blir det full fart.

God natt


POPULÄRA INLÄGG

bottom of page